Ock

İlçemizdeki Ahmet Demir İlkokulu, Birleşen Yürekler projesi kapsamında misafir edildi. Öğretmen ve öğrencilerimiz, 1. sınıf öğrencileriyle bir araya gelerek çeşitli etkinlikler düzenledi. Bu anlamlı buluşma, öğrenciler arasında değerli deneyimlerin paylaşıldığı bir gün oldu.️

Ock

Öğrencilerimiz oyun ve spor saatinde birbirinden farklı spor aktiviteleri, geleneksel ve tahta oyunları yanı sıra drama yeteneklerini de kullanarak özgün performanslar sergilediler.16:07

Ock

8.sınıf öğrencilerimiz dönem sonu faaliyetleri çerçevesinde "Zorbalık" ve "Başarının Sırları" başlıklı sunumları gerçekleştirdiler.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftasında Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Muhammed CİCİOĞLU, öğrencilerimizi bilimsel faaliyetlere teşvik amacıyla TEKNOFEST içerik ve başvuru süreci ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz Film Saati etkinliği, öğrencilerimizi "Sihirbazın Fili" adlı filmle buluşturdu. Sinema atmosferinde bir araya gelerek öğrencilerimizle keyifli bir zaman geçirdik.

Ock

İngilizce öğretmenlerimizden Hasan AKPULAT, Tecrübe Paylaşım Söyleşileri çerçevesinde öğrencilerimize “Erasmus Günlükleri” başlıklı söyleşisinde, Hollanda'daki eğitim sistemini detaylı bir şekilde anlattı ve kendi Erasmus deneyimlerini paylaştı.

Ock

Sosyal Sorumluluk kapsamında öğrencilerimiz, Bir Kitap, Bir Mektup kampanyasıyla getirdikleri kitapları yazdıkları mektuplarla birleştirerek, köy okullarındaki arkadaşlarına ulaştırmak için seferber oldular.

Ock

Dönem sonu etkinliklerimizden Hitabet Oyunlarında öğrencilerimizin münazara performansıydı. Münazara etkinliğinde öğrencilerimiz, argümanlarını kıyasıya savundular ve karşı argümanlara etkili bir şekilde cevap vererek iletişim becerilerini geliştirdiler.

Ock

Karne haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizin kendilerini ifade etme ve yaratıcılıklarını sergileme fırsatı buldukları "Yetenek Sizsiniz YBO" etkinliğinde öğrencilerimiz birbirinden farklı dans, müzik, tiyatro gibi kendi alanlarındaki yeteneklerini sergilediler.

Ock

Dönem sonu faaliyet planının bugünkü finalini "Spor Saati" etkinliğiyle tamamladık.Bu etkinlik sadece fiziksel aktivite ve eğlence değil aynı zamanda takım ruhu, dayanışma ve sporun birleştirici gücü açısından da öğrencilerimiz için anlamlı bir deneyim oldu.

Ock

Etkinlik haftası kapsamında okulumuz idareci, öğretmen, veli ve öğrenciler olarak bir araya geldik ve el birliğiyle düzenlediğimiz kermesle kalplerimizi Gazze'nin sevgi dolu çocuklarına açtık. Tüm okul ailesinin katılımıyla gerçekleşen kermesten elde edilen gelirin, Gazzeli çocuklara bir nebze olsun umut olacağını umuyoruz.

Ock

En Sevdiğini Paylaş etkinliği, öğrencilerimizi birbirine yaklaştıran bir deneyim oldu. Her öğrenci, kendileri için anlam taşıyan bir eşyayı sınıfa getirip bu değerli nesnenin ardındaki hikayeyi paylaştı.Sonrasında ise, sevdikleri bir arkadaşlarına bu eşyayı hediye ettiler.

Ock

Etkinliklerimiz Tabu'nun getirdiği neşe ve eğlence ile dolu devam etti. Öğrencilerimiz, yaratıcılıklarını konuşturarak yasaklı kelimeleri anlatmanın zorluğuyla eğlenceli bir mücadele içine girdiler.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftamız, bilgi yarışması ile başladı. Öğrenmenin ve keyif almanın mükemmel bir birleşimi olan bu etkinlik, öğrencilerimizin yaratıcılıklarını ve meraklarını daha da besledi.

Ock

İstiklal Marşı öncesinde Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan kahraman askerlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hacı Yusuf Avlanmaz ve Şube Müdürü Hıdır Bektaş da katıldılar.