Nis

Okulumuz, öğrencilerimizin akademik hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için deneme sınavları düzenlemeye devam ediyor. Bu sınavlar, öğrencilerimizin güçlü yönlerini ve gelişim alanlarını belirlememize yardımcı oluyor. Sınav sonuçlarıyla öğrencilerimize özel destek ve rehberlik sağlıyoruz. Birlikte başarıya giden yolda ilerliyoruz.

Nis

LGS’ye girecek 8. sınıf öğrencilerimizin akademik başarılarını takip etmek ve desteklemek amacıyla yaptığımız deneme sınavları hız kesmeden devam ediyor!

Nis

Tatil dinlenmek için vardır ama aynı zamanda kendimizi geliştirmek için harika bir fırsat sunar. Okulumuz Rehberlik Servisi, hem dinlenip enerji depolamak hem de motive kalmak isteyen 8. sınıf öğrencilerimiz için özel tatil çalışma programları hazırladı.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Akademik Başarıyı Arttırma Projesi kapsamında 8. sınıflara yönelik LGS deneme sınavı gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin akademik gelişimine katkı sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hacı Yusuf AVLANMAZ'a teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Fethullah Atış, 1-7 Nisan Kanser Haftası kapsamında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Öğrencilerimize kanser hakkında önemli bilgiler aktararak farkındalık oluşturdu.

Mrt

8. sınıf öğrencilerimiz, İngilizce dersinde Turizm ünitesi kapsamında seçtikleri turistik cazibe yerlerini bireysel sunumlarla tanıttılar. Bu deneyim, öğrencilerimizin dil becerilerine katkı sağlarken aynı zamanda kültürel farkındalıklarını derinleştirmelerine ve grup önünde konuşma yeteneklerini güçlendirmelerine olanak sağladı.

Mrt

Öğrencilerimiz iyilikte yarışıyor. “Her sınıfın bir yetim kardeşi var.” Projesi kapsamında öğrencilerimiz gönüllerinden kopan yardımları dünyanın herhangi bir yerinde yaşayan yetim kardeşlerine ulaştırıyor. Her hafta pazartesi günü sınıfın kumbarasında velilerimizin yapacağı katkılarla öğrencilerimizin biriktireceği paralar proje ile zor durumdaki yetimlere ulaşıyor.23:28

Mrt

Okulumuz rehberlik öğretmeni Nur Gündüz Demir, 8. sınıf öğrencilerimize sınavla ve sınavsız okul türleri hakkında bilgilendirerek LGS sürecinde rehberlik etmeye devam ediyor.17:47

Mrt

Okulumuzda "Tüketiciyi Koruma Haftası"nı kutlayarak öğrencilerimizi bilinçli tüketim ve tüketici hakları konusunda bilgilendirdik.

Mrt

Akademik hedeflerimize ulaşmak için kararlı adımlarla ilerliyoruz. Planlarımız doğrultusunda, öğrencilerimizin başarılarını pekiştirmek ve onları daha da ileri taşımak için okul genelinde deneme sınavlarımızı sürdürüyoruz.

Mrt

Okuma, insanların hayatını değiştiren bir yolculuktur. Her gün düzenlediğimiz kitap okuma saati etkinliğiyle öğrencilerimize bu değerli alışkanlığı kazandırıyoruz.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen Ramazan Etkinliği, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimizden Hasan ÖZAYDIN hocamızın Kuran tilavetinin ardından öğrencilerimizin okudukları ilahilerle devam etti. Etkinliğin sonunda, İlçe Müftümüz Sayın Regaip DİNÇ ile öğrencilerimiz arasında samimi bir Ramazan sohbeti gerçekleşti. Okul müdürümüz Ahmet BACARU konuşmacı olarak katılan İlçe müftümüze katkılarından dolayı teşekkür etti.

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi, 8. sınıf öğrencilerimize yönelik motivasyon çalışması gerçekleştirdi. Öğrencilerimizi kendi potansiyellerini keşfetme konusunda cesaretlendirerek, başarıya giden yolda kararlı adımlar atmalarını desteklemeye devam ediyoruz.

Mrt

İnsanlara paylaşmayı, sabrı, irade terbiyesini ve aczini öğreten on bir ayın Sultanı Ramazan Ayının gelişi münasebetiyle okulumuzda Ramazan Etkinliği düzenlenecektir.

Mrt

Bilgi dolu sınıflarımızdan, güler yüzle dolu koridorlarımıza, sıcacık yuva hissi veren odalardan nefis yemek kokan yemek salonlarımıza kadar kadın emeği okulumuzun her yerinde hissediliyor. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, sizin değerli varlığınızı anmak ve emeklerinizin önemini vurgulamak için önemli bir fırsat. Hayatımıza anlam katan güçlü kadınlarımıza minnettarız.Sadece bir gün değil tüm hayatınız boyunca kıymetinizin bilineceği insanlarla yaşam sürmeniz temennisiyle…
İyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz!

Okul Müdürümüz Ahmet Bacaru, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde kadın öğretmen ve okul personeline özel bir jestle günün anlam ve önemine vurgu yaptı. Müdürümüzün armağanı birlik ve dayanışma ruhunu güçlendirirken okulumuzun bir aile olduğunu bir kez daha hissettirdi.