May

Okulumuzda, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu İl Temsilcisi Emrullah ALDEMİR'in katılımıyla Engelliler Haftası kutlandı. Engellilere yönelik bilgilendirme ve farkındalık oluşturma amacıyla bir araya geldiğimiz etkinlikte Emrullah ALDEMİR'in ilham verici sözleriyle engelleri aşmanın gücünü bir kez daha hatırladık: "Sevgi varsa engel yoktur." ALDEMİR'e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

May

Yeşilli YBO ortaklığında Aile Eğitimleri Devam Ediyor! Ergenlik dönemindeki çocuklarımızın davranışlarıyla başa çıkmak ve akran zorbalığıyla mücadele etmek için "Zorbalığa Karşı Güçlendirme" konulu seminerimize tüm velilerimiz davetlidir.

May

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi kapsamında öğretmenimiz Hasan Özaydın,5. sınıf öğrencileri ile beraber "Camii'yi ve Camii Bölümlerini Tanıyalım"kazanımını uygulamalı olarak öğretmek amacıyla ilçemizde bulunan Yeşil Vadi Camii'ni ziyaret etti. Camii imamları Abdülkadir Baybara ve Hasan Ordu hocalarımız, öğrencilerimize camiiyi tanıttılar. Bu deneyim, öğrencilerimizin dini ve kültürel bilgilerini pratikte görmelerini sağladı. İmamlarımızın nazik misafirperverliği için teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 2. Ortak Sınav Takvimi belli oldu. Bütün öğrencilerimize sınavlarda başarılar diliyoruz.

May

Her dilde sevginin dilidir Anne!
Anne olan bütün öğretmen, çalışan ve velilerimizin Anneler Gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz. ️️

May

Mardin'de düzenlenen 1. Bilim ve Sanat Festivali MardinFest'in ikinci gününde öğrencilerimiz, bilim ve sanatın heyecan verici dünyasıyla buluştular. Festivalde öğrencilerimizin hazırladığı projelerin sergilendiği stant, Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR ve okul müdürümüz Ahmet BACARU tarafından ziyaret edildi. Festival, genç yeteneklerin yaratıcılığını sergileme fırsatı sunarak büyük beğeni topluyor.

May

LGS sürecinde öğrencilerimizin başarıları için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Okulumuzda düzenlediğimiz deneme sınavları, öğrencilerimizin eksiklerini belirlemek ve güçlü yönlerini pekiştirmek için önemli bir fırsat sunuyor. Bu sınavlar, öğrencilerimizi gerçek sınav ortamına hazırlarken akademik olarak desteklememize olanak sağlıyor. Öğrencilerimizin başarıları için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz.

May

1. Bilim ve Sanat Festivali MardinFest’te okulumuz projeleriyle festivalde yerini aldı. Öğrencilerimiz, projeleriyle festival ziyaretçilerini etkileyerek başarıyla standımızı temsil ediyor. Siz de bu yaratıcı atmosferde okulumuzun projelerini keşfetmek için MardinFest’e bekleniyorsunuz.

May

Bugün okulumuzda düzenlenen veli toplantısı, Okul Müdürümüz Ahmet BACARU'nun eğitim ve öğretime dair kapsamlı konuşmasıyla başladı. Müdürümüz, öğrencilerimizin başarılı bir eğitim süreci için velilerle iş birliği ve katılımın önemini vurguladı. Toplantı, rehberlik öğretmenimizin etkileyici Aile Eğitimi sunumuyla devam etti. Velilerimiz, çocuklarının sınıf rehber öğretmenleriyle birebir görüşme fırsatı buldu ve öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimine katkı sağlamak için iş birliği yollarını tartıştı. Birlikte güçlüyüz; çocuklarımızın geleceği için birlikte çalışarak başarıyı inşa ediyoruz.16:54

Nis

Okulumuzda sınıflar arası futbol turnuvası başladı.

Nis

Mardin'i etkileyen toz taşınımına karşı öğrencilerimizin teneffüslerde sağlığını korumak ve bu tarz durumlara karşı bilinçlendirmek amacıyla maske dağıtımı gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin sağlığı her zaman önceliğimizdir.

Nis

Okulumuzda öğrencilerin akademik gelişimini ve LGS sürecinde yapılabilecekleri ele alan bir toplantı düzenlendi. Öğrencilerin başarıları ve ihtiyaçları değerlendirilerek, daha etkili destek sağlamak için yeni adımların atılması kararlaştırıldı.

Değerli velilerimiz,
Öğrencilerimizin başarılı bir eğitim-öğretim süreci geçirmeleri ve geleceklerini şekillendirmeleri için okulumuzda 3 Mayıs 2024 tarihinde saat 13.30’da gerçekleşecek olan Veli Toplantısında, öğrencilerimizin eğitim-öğretim durumu ve hedeflerimiz hakkında bilgi alışverişinde bulunacağız.
Bu toplantıda veli-okul diyaloğunu güçlendirmeyi ve öğrencilerimizin başarısını desteklemeyi amaçlıyoruz. Katılımınız bizim için son derece değerlidir.
Saygılarımla,
Ahmet Bacaru
Yeşilli Yatılı Bölge / İmam Hatip Ortaokulu Müdürü

Nis

Okulumuz, öğrencilerimizin akademik hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için deneme sınavları düzenlemeye devam ediyor. Bu sınavlar, öğrencilerimizin güçlü yönlerini ve gelişim alanlarını belirlememize yardımcı oluyor. Sınav sonuçlarıyla öğrencilerimize özel destek ve rehberlik sağlıyoruz. Birlikte başarıya giden yolda ilerliyoruz.

Nis

LGS’ye girecek 8. sınıf öğrencilerimizin akademik başarılarını takip etmek ve desteklemek amacıyla yaptığımız deneme sınavları hız kesmeden devam ediyor!