MARDİN / YEŞİLLİ - Yeşilli İmam Hatip Ortaokulu

May

Bugün okulumuzda düzenlenen veli toplantısı, Okul Müdürümüz Ahmet BACARU'nun eğitim ve öğretime dair kapsamlı konuşmasıyla başladı. Müdürümüz, öğrencilerimizin başarılı bir eğitim süreci için velilerle iş birliği ve katılımın önemini vurguladı. Toplantı, rehberlik öğretmenimizin etkileyici Aile Eğitimi sunumuyla devam etti. Velilerimiz, çocuklarının sınıf rehber öğretmenleriyle birebir görüşme fırsatı buldu ve öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimine katkı sağlamak için iş birliği yollarını tartıştı. Birlikte güçlüyüz; çocuklarımızın geleceği için birlikte çalışarak başarıyı inşa ediyoruz.16:54

Nis

Okulumuzda sınıflar arası futbol turnuvası başladı.

Nis

Mardin'i etkileyen toz taşınımına karşı öğrencilerimizin teneffüslerde sağlığını korumak ve bu tarz durumlara karşı bilinçlendirmek amacıyla maske dağıtımı gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin sağlığı her zaman önceliğimizdir.

Nis

Okulumuzda öğrencilerin akademik gelişimini ve LGS sürecinde yapılabilecekleri ele alan bir toplantı düzenlendi. Öğrencilerin başarıları ve ihtiyaçları değerlendirilerek, daha etkili destek sağlamak için yeni adımların atılması kararlaştırıldı.

Değerli velilerimiz,
Öğrencilerimizin başarılı bir eğitim-öğretim süreci geçirmeleri ve geleceklerini şekillendirmeleri için okulumuzda 3 Mayıs 2024 tarihinde saat 13.30’da gerçekleşecek olan Veli Toplantısında, öğrencilerimizin eğitim-öğretim durumu ve hedeflerimiz hakkında bilgi alışverişinde bulunacağız.
Bu toplantıda veli-okul diyaloğunu güçlendirmeyi ve öğrencilerimizin başarısını desteklemeyi amaçlıyoruz. Katılımınız bizim için son derece değerlidir.
Saygılarımla,
Ahmet Bacaru
Yeşilli Yatılı Bölge / İmam Hatip Ortaokulu Müdürü

Nis

Okulumuz, öğrencilerimizin akademik hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için deneme sınavları düzenlemeye devam ediyor. Bu sınavlar, öğrencilerimizin güçlü yönlerini ve gelişim alanlarını belirlememize yardımcı oluyor. Sınav sonuçlarıyla öğrencilerimize özel destek ve rehberlik sağlıyoruz. Birlikte başarıya giden yolda ilerliyoruz.

Nis

LGS’ye girecek 8. sınıf öğrencilerimizin akademik başarılarını takip etmek ve desteklemek amacıyla yaptığımız deneme sınavları hız kesmeden devam ediyor!

Nis

Tatil dinlenmek için vardır ama aynı zamanda kendimizi geliştirmek için harika bir fırsat sunar. Okulumuz Rehberlik Servisi, hem dinlenip enerji depolamak hem de motive kalmak isteyen 8. sınıf öğrencilerimiz için özel tatil çalışma programları hazırladı.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Akademik Başarıyı Arttırma Projesi kapsamında 8. sınıflara yönelik LGS deneme sınavı gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin akademik gelişimine katkı sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hacı Yusuf AVLANMAZ'a teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Fethullah Atış, 1-7 Nisan Kanser Haftası kapsamında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Öğrencilerimize kanser hakkında önemli bilgiler aktararak farkındalık oluşturdu.

Mrt

8. sınıf öğrencilerimiz, İngilizce dersinde Turizm ünitesi kapsamında seçtikleri turistik cazibe yerlerini bireysel sunumlarla tanıttılar. Bu deneyim, öğrencilerimizin dil becerilerine katkı sağlarken aynı zamanda kültürel farkındalıklarını derinleştirmelerine ve grup önünde konuşma yeteneklerini güçlendirmelerine olanak sağladı.

Mrt

Öğrencilerimiz iyilikte yarışıyor. “Her sınıfın bir yetim kardeşi var.” Projesi kapsamında öğrencilerimiz gönüllerinden kopan yardımları dünyanın herhangi bir yerinde yaşayan yetim kardeşlerine ulaştırıyor. Her hafta pazartesi günü sınıfın kumbarasında velilerimizin yapacağı katkılarla öğrencilerimizin biriktireceği paralar proje ile zor durumdaki yetimlere ulaşıyor.23:28

Mrt

Okulumuz rehberlik öğretmeni Nur Gündüz Demir, 8. sınıf öğrencilerimize sınavla ve sınavsız okul türleri hakkında bilgilendirerek LGS sürecinde rehberlik etmeye devam ediyor.17:47

Mrt

Okulumuzda "Tüketiciyi Koruma Haftası"nı kutlayarak öğrencilerimizi bilinçli tüketim ve tüketici hakları konusunda bilgilendirdik.

Mrt

Akademik hedeflerimize ulaşmak için kararlı adımlarla ilerliyoruz. Planlarımız doğrultusunda, öğrencilerimizin başarılarını pekiştirmek ve onları daha da ileri taşımak için okul genelinde deneme sınavlarımızı sürdürüyoruz.